Search
Close this search box.
Search

เพราะปี 2022 นี้ หลายคนมองว่านี่คือปีแห่งการเริ่มต้นใหม่ แน่นอนว่าสร้อยจี้เพชรและเครื่องประดับ สไตล์ใหม่ล้ำประจำปีก็เป็นสิ่งที่คุณตั้งตารอที่จะลองเล่นสนุกไปกับทุกชิ้นเด็ดที่กำลังมาแรง และได้ชื่อว่าเป็นเทรนด์ใหม่ที่ไม่ควรพลาด และต่อไปนี้คือ 4 เทรนด์เครื่องประจำที่เราอยากแนะนำให้คุณรู้ไว้และลองหามาสวมใส่รับปีใหม่

1. Symbolic Me

เราเน้นย้ำไปหลายรอบแล้วว่า โลโก้มาเนีย คือ เทรนด์ฮิตที่คุณห้ามพลาด แน่นอนว่ามันลากยาวมาถึงปี 2022 ด้วยเช่นกัน ไม่ว่าคุณจะเป็นแฟนแบรนด์ใด สาวกแบรนด์เนมไหน ขอจงแสดงตัวออกมาด้วยข้าวของที่ประดับโลโก้สัญลักษณ์ให้ทุกคนรับรู้ แน่นอนว่าที่ Gems Pavilion เรามีคอลเล็กชั่น The Emblem มาให้แฟนๆ ผู้หลงใหลในพลังแห่งโลโก้ได้สวมใส่แสดงพลังกันทั้งปี

2. Form and Function

เมื่อต้องตัดสินใจเลือกซื้อเครื่องประดับจิวเวลรี่สักชิ้นในยุคนี้ แน่นอนว่าเรื่องของความคุ้มค่าที่มาพร้อมด้วยรูปทรงและการใช้งานจริงถือเป็นปัจจัยสำคัญ และมันคงดีกว่าถ้าเราจะได้เครื่องประดับที่มาพร้อมกับความสวยงามที่คุ้มค่า นั่นคือ การที่เครื่องประดับชิ้นนั้นสามารถสวมใส่ได้บ่อยครั้ง และสวมใส่ได้เข้ากับทุกลุคโดยยังคงไว้ซึ่งความสวยงาม หรือสามารถปรับเปลี่ยนรูปทรง เพิ่มทางเลือกให้ผู้สวมใส่ได้ลองเล่นสนุกกับการค้นหาทรงที่ใช่ใส่กับชุดที่ชอบ เหมือนอย่างเช่นเครื่องประดับในคอลเล็กชั่น The Iconic in Motion ตั้งใจนำเสนอ

3. Diamond with Gemstones

ลำพังแค่เครื่องประดับเพชรอาจจะทำให้คุณดูหรูหราแล้ว แต่ถ้ามันมาพร้อมกับอัญมณีสีที่ประดับไว้ในชิ้นเดียวกัน แน่นอนว่าคงช่วยเพิ่มความน่าสนใจอย่างแน่นอน ไม่ว่าจะเป็นเพชรกับมรกต ไพลิน หรือทับทิม การจับคู่กันที่นอกจากจะทำให้ความเป็นเครื่องประดับเพชรดูไม่น่าเบื่อแล้ว ยังทำให้อัญมณีสีดูแปลกใหม่และทันสมัยมากขึ้นอีกด้วย กลายมาเป็นความร่วมสมัยที่สวมใส่ได้ในทุกวัน ลบภาพเก่าของอัญมณีสีที่คุ้นเคยกันมา ลองเชคได้ที่คอลเล็กชั่น The EmConic ที่เป็นการเล่นกับความสวยงามของเพชรและมรกตจาก Gems Pavilion ได้เลย

4. Illusion Items

ลำพังการสวมเครื่องประดับซ้อนทับกันหลายๆ ชิ้นเป็นชั้นๆ แบบเล่นระดับ ก็อาจจะเป็นการเพิ่มความน่าสนใจให้กับลุคที่คุณต้องการ แต่จะดีกว่ามั้ยถ้าเครื่องประดับชิ้นใหม่ที่มาพร้อมกับรูปทรงที่ช่วยลวงตาให้ดูเหมือนว่าคุณใส่เครื่องประดับหลายๆ ชิ้น แต่แท้จริงแล้วใส่แค่ชิ้นเดียว และนี่คือชิ้นใหม่ประจำซีซั่นที่รับรองว่าต้องกลายมาเป็นเทรนด์ใหม่กับเครื่องประดับแบบลวงตา ที่พร้อมให้คุณได้ทดลองสวมใส่สร้างภาพสนุกทั้งต่างหู แหวน กำไลข้อมือ และสร้อยคอ เรียกว่าใส่ชิ้นเดียวแต่เห็นเหมือนใส่หลายชิ้นนั่นเอง

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The year 2022 is seen by many as a year of new beginnings. One of the things that we are looking forward to is new trends that we can enjoy and don’t want to miss out on. Here are the 4 jewellery trends to be aware of and incorporate into your style for this new year.

1.Symbolic Me

We have said it before and we will say it again: Logomania is a hot trend you should not miss. This year, it is still all about Logomania. No matter what brand you support, say it loud and say it proud to the world by wearing items with your favorite brand logos.

2.Form & Function

When deciding which piece of jewellery to purchase at this time, the main considerations are the value that comes with form and function. It would be ideal if we could wear a piece of jewellery that is both gorgeous and well-priced. This means that a piece of jewellery should be able to be worn frequently with a range of looks while still retaining its beautiful dimension or be able to adjust to provide variety and choices for wearers. The more versatile the jewellery, the more fun and options you will have.

3.Diamond with Gemstones   

On its own, diamond jewellery can make you look dazzling. However, if it is also embellished with colored gemstones, it will undoubtedly look more appealing. Diamond pairings with emerald, sapphire or ruby not only add interest to diamond jewellery but also make the gemstones appear more prominent and modern. The piece of jewellery can become a contemporary piece for your everyday wear without bearing an image of the colored gemstones that you are familiar with.

4.Illusion Items 

Layering and stacking jewellery pieces may add more interest to your desired look. But would not it be better if the new piece of jewellery has an illusional design that makes it appear as if you are wearing numerous pieces of jewellery when you are actually wearing only one? This new seasonal item will surely become a new illusion jewellery trend. Available in earrings, rings, bracelets and necklaces, get ready to have fun wearing only one item that looks like you are wearing multiple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *