Search
Close this search box.
Search

เครื่องประดับชิ้นพิเศษที่จะทำให้ใบหูของคุณดูโดดเด่นกว่าที่เคย

What: นอกเหนือจากต่างหูเพชรแท้ในหลากหลายดีไซน์แล้ว หนึ่งในเครื่องประดับที่ Gems Pavilion อยากแนะนำให้คุณได้ลองเลือกหยิบมาสวมใส่สร้างความโดดเด่นและน่าสนใจก็คือ Ear Cuff หรือต่างหูสวมที่สามารถสวมใส่โดยมีตัวล็อคหนีบให้เข้ากับใบหูของคุณได้อย่างกระชับ

When: เมื่อคุณรู้สึกว่าใบหูของคุณดูโล่งไป หรือกำลังมองหาเครื่องประดับมาเติมเต็มให้ใบหูของคุณดูน่าสนใจขึ้นมากกว่าเดิม เพราะลำพังเพียงต่างหู stud เม็ดเดียว หรือต่างหูแบบอื่นๆ ที่คุณมีอยู่อาจจะดูไม่เพียงพอต่อการสร้างลุคที่แปลกใหม่ หรืออีกในกรณีหนึ่งก็คือ คุณยังไม่ได้เจาะหูแต่อยากจะสวมใส่ต่างหูหรือมีเครื่องประดับบนใบหูแบบใครๆ Ear Cuff คือคำตอบของทุกปัญหาที่ว่ามานี้

Where: Ear Cuff สามารถสวมใส่ได้ในทุกลุค ทุกสถานที่ ทุกกรณี และทุกช่วงเวลาเพียงแต่คุณต้องเลือกรูปแบบ ขนาด และเลือก “ข้าง” ที่จะใส่ให้ดูเหมาะสม อาทิเช่น หากคุณต้องการสวมเพื่อใส่ไปทำงาน Ear Cuff ที่ดูไม่ใหญ่จนเกินไป สวมกับต่างหู stud เม็ดเดี่ยวก็น่าจะเพียงพอแล้ว หรืออยากจะดูเติมเต็มกว่าที่เคย ลองเลือก Ear Cuff ที่มีดีไซน์เข้ากับต่างหูของคุณ ในแบบเดียวกัน สวมใส่เป็นเซตก็ทำให้ดูกลมกลืนแต่เติมเต็มได้เต็มที่กว่าเคย แต่ถ้าคุณอยากโดดเด่นในงานปาร์ตี้ เราแนะนำให้คุณเต็มที่ได้กับการสวม Ear Cuff ทั้งขนาดที่อาจจะดูใหญ่ขึ้นได้หรือสวมซ้อนเล่นระดับไล่เรียงกันไปทั้งใบหู ลูกเล่นที่น่าสนใจก็คือ เลือกเด่นอย่างเต็มที่ที่ใบหูเพียงข้างเดียวพอ อย่าใส่จนล้นเกินพอดี

Why: ทำไมเราจึงแนะนำให้คุณสวมใส่ Ear Cuff ตอนนี้น่ะหรือ? ก็เพราะว่านี่คือช่วงเวลาที่คุณเริ่มกลับมารู้สึกสนุกกับการแต่งตัวและสวมใส่เครื่องประดับได้อีกครั้งอย่างเต็มที่ และเทรนด์การสวมใส่เครื่องประดับที่ดูน้อยชิ้นแต่น่ามอง และปรับเปลี่ยนได้ง่ายตามใจต้องการกำลังกลายมาเป็นเทรนด์ฮิตในตอนนี้ เครื่องประดับอย่าง Ear Cuff จึงตอบโจทย์ที่ว่ามานี้ทั้งหมด

How: ที่ Gems Pavilion คุณสามารถมาเลือก Ear Cuff ชิ้นที่เหมาะกับคุณได้อย่างสนุก เพราะ Ear Cuff ของเรานั้นมีหลากหลายรูปแบบที่เหมาะกับทุกไลฟ์สไตล์และความต้องการจะเป็นชิ้นเล็กที่ซ่อนลูกเล่นลายโซ่ หรือชิ้นเรียบๆ ที่เล่นกับเส้นสายลายกราฟฟิกไปจนถึงชิ้นใหญ่สะดุดตา ความพิเศษของ Ear Cuff จาก Gems Pavilion อยู่ที่กลไกการล็อคกระชับให้เข้ากับใบหูของผู้สวมใส่เพื่อให้มั่นใจว่าเครื่องประดับจะอยู่ติดแน่นใบหูของคุณ ไม่ต้องคอยระวังว่าเครื่องประดับชิ้นโปรดของคุณจะหล่นหายไปในระหว่างที่คุณสนุกกับการใช้ชีวิตประจำวัน สวมใส่อย่างไรก็มั่นใจได้ว่า Ear Cuff จาก Gems Pavilion ดูสวยงามรอบด้านและประดับให้คุณดูระดับเกินใคร

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ear cuffs, unique accessories that stylishly add glam to your look

What: Apart from a variety of earring designs, another kind of accessories that can help decorate your ears is ear cuffs that you can easily attach to your ears without piercing.

When: When you feel that your ears are too empty or when you are looking for something to decorate your ears, ear cuffs can be a great choice, especially When a pair of stud earrings or other ordinary earrings might be too bland to create a new look. Ear cuffs are also a good fit if you haven’t got your ears pierced.

Where: Ear cuffs are compatible with every look for every place and occasion. You just need to find the right size and the right ‘side’ to wear them. For example, if you are going to work, a middle-sized ear cuff and a stud earring might be enough. If you want to make your look more interesting, pair your ear cuffs with earrings with the similar designs to create a more complete look. If you want to stand out in a party, larger or
layered ear cuffs are just perfect. The catch is to choose to wear them on just one side of the ears so that it is not too overwhelming.

Why: Why ear cuffs now? Because this is the time when you can come back to have some fun with clothes and accessories. Moreover, the style that focuses on just a few versatile pieces has come back in trend right now. And ear cuffs fall into every category.

How: At Gems Pavilion, you can have a great time choosing the ear cuffs that fit your style, because we have a large collection of ear cuffs that can match any lifestyle and needs, from the tiny ones with the hidden chain motifs, the simple ones with graphic lines to the eye-catching statement pieces. The unique feature of Gems Pavilion’s ear cuffs is the mechanism that locks the cuffs with the ears, so you can rest assured that they are firmly attached to your ears. No need to fear that your favorite accessories will be lost along the way while you are living and having fun with your life. On the contrary, you will be more confident since the ear cuffs by Gems Pavilion can make you shine brighter than anyone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *